Gdańsk

Śródmieście, ul. Spichrzowa

Wyślij znajomemu


Podaj wynik równania:

 

Parametry

Cena
1 999 000 PLN
Cena za m2
19 598,04 PLN
Powierzchnia
102 m2
Liczba pokoi
5
Piętro
4
Liczba pięter
4
Typ kuchni
Aneks
Rynek
Wtórny
Rok budowy
2000
Stan nieruchomości
Idealny
Czynsz administracyjny
1 500 PLN
Numer oferty
16862/5571/OMS
Mieszkanie Sprzedaż Gdańsk Śródmieście Spichrzowa

Opis nieruchomości

Zainwestuj w apartament PREMIUM na Wyspie Spichrzów

Stabilna stopa zwrotu i wzrost wartości w czasie. Zero własnego czasu na zarządzanie.

Cena do negocjacji dla zdecydowanego klienta gotówkowego.

Nieruchomość z segmentu PREMIUM. Zaprojektowana i wykonana pod okiem doświadczonych trójmieskich architektów. Szczegółowy opis wszystkich rozwiązań znajduje się w opisie poniżej.

Jeżeli jesteś zainteresowany obejrzeniem apartamentów na żywo - umów się na prezentację z naszym ekspertem.

Wyjątkowa oferta sprzedaży apartamentu na ostatnim piętrze o powierzchni 101.6m2 podzielonego na:
+ przestronny apartament składający się z open space z aneksem kuchennym, sypialni oraz łazienki
+ kompaktowy apratament składający się z pokoju dziennego, aneksu, sypialni oraz łazienki
+ małe studio z własna łazienką i podstawowym aneksem kuchennym

W skrócie: oferujemy komfortowy i bardzo funkcjonalny apartament podzielony na 3 osobne jednostki (każdy wyposażony w łazienkę), w luksusowym kompleksie budynków, położonym na Wyspie Spichrzów w samym centrum Gdańska przy ul. Spichrzowej 29. Budynek został oddany do użytkowania na przełomie 1999 i 2000 roku. Jest to idealna inwestycja dla rodziny, osób ceniących sobie bliskość natury, architektury Starego Miasta, komfort i wielkomiejski styl życia.

Jest to również świetna inwestycja na wynajem. Z powodzeniem przynosząca rosnący dochód pasywny każdego miesiąca. Nie tylko w sezonie letnim w tej lokalizacji obłożenie jest bardzo wysokie, co zapewnia wysoką stopę zwrotu.

Najważniejsze zalety:
- jedyne mieszkanie w piętrze, pozostałe lokale poniżej to lokale usługowe,
- brak sąsiadów na kondygnacji,
- trzy osobne wejścia do mieszkania,
- winda, patio wewnętrzne dla mieszkańców,

W mieszkaniu:
- kapitalny remont w 2017 rok (wykonany wraz z pozwoleniem na budowę)
- zupełnie nowa instalacja elektryczna, C.O., wod.-kan.,
- wcześniej był to lokal biurowy więc został zmieniony i w pełni zalegalizowany sposób użytkowania,
- klimatyzacja,
- ładne dekoracyjne grzejniki o odpowiedniej mocy,
- zamki dotykowe w drzwiach wejściowych,
- wewnętrzne nowoczesne i estetyczne "ukryte" drzwi,
- meble na wymiar od stolarza (lakierowane fronty = droższa opcja),
- dwa przeszklenia niemieckiej firmy Raumplus.

Budynek wyposażono w windę oraz halę garażową. Miejsce postojowe można dokupić ale nie trzeba. Na II piętrze zlokalizowano patio wyłącznie dla mieszkańców kompleksu - urokliwe, zielone miejsce chroniące od miejskiego zgiełku. Samo mieszkanie znajduję się na IV piętrze i jest tam jedyny lokalem, co zapewnia prywatność mieszkańcom.

Nowoczesne, a jednocześnie eleganckie mieszkanie zostało również wyposażone w udogodnienia dla ewentualnych przyszłych wynajmujących m.in. indywidualnie zaprojektowane kąciki dla najmłodszych, elektryczne zamki. Apartamenty są doskonałe pod kątem inwestycyjnym jak i jako mieszkanie dla osób aktywnych, poszukujących lokalizacji w centrum miasta.

OPIS APARTAMENTÓW:

WIĘKSZY:

Jasne kolory, które kontrastują z ciemną podłoga i czarnymi dodatkami. Przedsionek to mała przestrzeń, w której znalazła się obszerna szafa na okrycia wierzchnie. Część szafy przeznaczona jest na szafę gospodarczą (odkurzacz, deska do prasowania, suszarka itp.). Szafę wyróżniają fronty, których wzór został wyfrezowany według projektu studia architektów. Na podłodze płytka w czarno biały wzór, który do złudzenia imituje mozaikę. Salon to część otwarta mieszkania to salon z aneksem kuchennym oraz jadalnią. Wnętrze jest eleganckie i stonowane.

W zabudowie wysokiej mieści się lodówka z zamrażarką oraz pralka. Nad blatem na ścianie znajduje się cegła, która została odkryta podczas remontu. Została oczyszczona i pomalowana białą farbą. Szczególną uwagę przykuwa sypialnia odgrodzona od części dziennej przeszkleniem. Warto zwrócić uwagę, że przeszklenie w tym ciemniejszym mieszkaniu na ładne delikatnie brązowe szkło. Sypialnia nie ma okna, więc to idealne rozwiązanie na pośredni dostęp światła naturalnego do pomieszczenia. Łazienka to sprzyjająca relaksowi przestrzeń. Jasne tło w postaci białej mozaiki eksponuje szafkę i zabudowę miski wc wykonane z laminatu imitującego drewno.

Płytka podłogowa imitująca tkaninę, znajdująca się na podłodze i ścianie pod prysznicem, daje poczucie przytulności. Czarne akcenty nadają charakteru wnętrzu. Mieszkanie miało wyróżniać się na rynku wśród wszechobecnych ofert wnętrzem przyjaznym dla dzieci. Wygospodarowałyśmy miejsce na w pełni wyposażony kącik dla dzieci w formie domku, w którym mogą się bawić, czytać książeczki czy też rysować kredą. Poza kącikiem zabaw lokale wyposażone są w inne akcesoria potrzebne rodzinom z dziećmi.

MNIEJSZY:

Przyjemna i przytulna przestrzeń pełna kolorów, głównie pudrowy róż i przybrudzony błękit. Kuchnia jest w pełni wyposażona. Dodatkowo w zabudowie wysokiej została ukryta pralka do zabudowy. Okap na filtr węglowy został wkomponowany w wiszącą metalową półkę. W jadalni przykuwa uwagę specjalnie zaprojektowany stół, który następnie wykonał stolarz. Nad nim wiszą lampki producenta Muuto. Salon to niewielka przestrzeń z sofą z funkcją rozkładania z wolnostojącą szafą oraz telewizorem. Mała sypialnia oddzielona została od części dziennej przeszkleniem, które optycznie powiększa przestrzeń. Wygodna łazienka, której kolorystyka w porównaniu do reszty mieszkania jest dość neutralna.

Uwagę przykuwa tu umywalka umieszczona na zabudowie wykończonej mozaiką, która tworzy ciekawą kompozycję razem z nietypowym lustrem. Również i w tym mieszkaniu nie mogło zabraknąć przestrzeni do zabaw w formie domku dla najmłodszych, w którym mogą się bawić, czytać książeczki czy też rysować kredą. Poza kącikiem zabaw lokale wyposażone są w inne akcesoria potrzebne rodzinom z dziećmi.

STUDIO:

To trzecie pod względem powierzchni mieszkanie na wynajem wydzielone z lokalu o powierzchni ok. 100 m². Studio można wynajmować osobno lub razem z mieszkaniem, wtedy stanowi dodatkowy pokój z łazienką. Całość utrzymana w jasnych kolorach zestawionych z ciemną podłogą i elementami z drewna. Kolorystycznie i stylistycznie wnętrze nawiązuje właśnie do wspomnianego mieszkania, tak aby wynajmowane razem były spójne stylistycznie. Prezentowana przestrzeń to małe studio, które funkcją przypomina pokój w hotelu – część dzienna w postaci sypialnia z wygodnym łóżkiem i telewizorem, duża łazienka oraz podstawowy aneks. W przedsionku udało się wygospodarować miejsce na szafę oraz mały aneks wyposażony w lodówkę, ukrytą mikrofalówkę oraz czajnik. Jak na rozmiary studio, łazienka jest przestronna i wygodna. Duża zaletą jest okno doświetlające łazienkę i umożliwiające przewietrzanie. Przestrzeń powiększa duże lustro.

Parametry dodatkowe

  • Winda: Tak
  • Garaż/Miejsca parkingowe: Tak

Mapa

Kontakt

Andrzej Gołębiewski

Andrzej Gołębiewski

Telefon:
505-041-555
E-mail:
dobraofertapro@dobraoferta.pro
Numer licencji:
1

Profil agenta
 Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, jednocześnie potwierdzam, iż zostałem poinformowany o tym, iż będę posiadać dostęp do treści swoich danych do ich edycji lub usunięcia.

Dane osobowe podawane są dobrowolnie, a ich przetwarzanie odbywa się wyłącznie w celu udzielenia odpowiedzi na kierowane za pomocą formularza zapytanie. Informujemy o przysługującym Państwu prawie dostępu do treści danych oraz prawie ich poprawiania, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
×